Dapatkan Maklumat Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta Terkini Terus Ke Email Anda

Dapatkan Maklumat Terkini Jawatan Kosong Kerajaan Terus Ke Email Anda

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

PENTING:-CARA MELANGGAN EMAIL UNTUK MENDAPATKAN UPDATE TERKINI JAWATAN KOSONG DARIPADA BLOG INI :

1. Untuk subscribe/melanggan informasi setiap jawatan kosong yang dikemaskini di blog ini dan dihantar terus ke email anda, cukup mudah. Mula-mula masukkan email anda di ruang yang disediakan di atas dan klik butang Langgan Info Jawatan Kosong Terkini Sekarang!

2. Selepas itu, akan keluar satu popup pada internet browser anda yang meminta anda memasukkan CAPTCHA.Masukkan kod CAPTCHA tersebut(huruf atau nombor) dan kemudian klik butang Complete Subscription Request.

3. Sila terus semak email anda, dan KLIK LINK yang dihantar seterusnya untuk memastikan keahlian anda sebagai subscriber (pelanggan) adalah aktif [Langkah ini amat penting kerana jika anda tidak klik link yang dihantar di email anda untuk tujuan confirmation, maka informasi jawatan kosong yang dikemaskini tidak akan dihantar ke email anda.Jadi, pastikan anda klik link yang dihantar ke email anda setelah anda memasukkan email anda sama ada di inbox atau mungkin tersesat di spam di email anda.

4. Selepas anda telah klik link pengesahan tersebut anda telah menjadi pelanggan yang aktif, maka anda akan mendapat informasi jawatan kosong yang baru sahaja dikemaskini terus ke email anda secara percuma tanpa had.

Dapatkan Maklumat Terkini Jawatan Kosong Kerajaan Terus Ke Email Anda

Categories: Pengumuman

49 Responses to Dapatkan Maklumat Jawatan Kosong Kerajaan Dan Swasta Terkini Terus Ke Email Anda

  1. NURFILZAH ABDULLAH says:

    saya sgt2 memerlukan kerja..

  2. izarul says:

    sy memerlukan kerja sangat2

  3. Mohamat sahidan says:

    Sy memerlukan pekerjaan..

  4. MOHD ZAID BIN IBRAHIM says:

    saya berminat untuk mencari kerja-kerja kerajaan

  5. saidatina nadwa bt ishak says:

    Sy brmnat dgn kje kerajaan nie

  6. juliana intan says:

    saya amat memerlukan kerja kerajaan di seb perai,penang…

  7. Asnieeh Kanil says:

    saya memohon jasa baik pihak yg berkenaan agar dapat memberi peluang kepada untuk mendapatkan pekerjaan di sektor kerajaan negeri sabah. saya amat memerlukan kerja tetap kerajaan.

  8. Zulfikri Abdul Rahiom says:

    bertahun saya tunggu bilanya nak dapat. saya memerlukan kerja.

  9. nurathirah says:

    sy memerlukan kerja sekarang.. hope ad rezeki la ye

  10. Nana Azmi says:

    saya sgt memerlukan pkerjaan sgt2 ..

  11. allah mmberi kpda umatnya mencari rezeki..

  12. saya sangat memerlukan kerja, allah sentiasa memberi rezeki kpd umatnya,..insyallah

  13. NOREMIZA IDRIS says:

    AS SALAM…SAYA SEORANG IBU TUNGGAL.SAYA SANGAT MEMERLUKAN PERKEJAAN TETAP SEPERTI KERJA KERAJAAN.HARAP SAYA DI BERI PELUANG.

  14. MUHAMMAD ASYRAF says:

    salam,saya amat memerlukan pekerjaan..harap di beri peluang..jika ada kerja kosong sila call saya di 01129052955

  15. MUHD KHAIRUL NAIM says:

    ASSALAMMUALAIKUM..saya sangat-sangat memerlukan kerja kosong kerajaan

  16. Nazrul says:

    Sy memerlukan pekerjaan tetap

  17. Elfa Dean says:

    Saya sangat berminat kerja ini

  18. Semoga sy diberi peluang utk kerja disekto kerajaan amin..

  19. Nor Zalika says:

    saya memerlukan pekerjaan tetap, saya berharap saya diberikan perluang untuk kerja di pihak kerajaan…

  20. SITI NOOR AZIRAWATI BT AB WAHAB says:

    saya amat memerlukan pekerjaan tetap…harap2 saya dapat kerja yang diingini…insyaallah..

  21. mohd says:

    salam…

    maaf kerana menegur…. kan admin blog ni dah cakap nak tanya apa2 terus kol atau email pihak yang menawarkan pekerjaan dan bukannya merayu disini. MOHON BACA DULU ENTRI YANG DI POST!!

  22. perlu kan perkerjaan…kerajaan

  23. masidayu says:

    asalam,sya sngat perlukan kerje di kwasan perak.keje apa pun tk pa..

  24. asmah says:

    Saya memerlukn perkerjaan di melaka

  25. mohdhaiza adli says:

    saya memerlukan kerja di kedah, penang (sekitar kulim)

  26. Mohammad azhari zainal abidin says:

    I like what to apply

  27. Suffi says:

    Saya memerlukan kerja kerani di shah alam…

  28. Barathi says:

    Says Dari Banting! baru habits convo dan saya tunggu kerja fisioterapi.

  29. nadia raihana says:

    hello

  30. naim says:

    Saya perlukn kerja. Sy nk jawatn ni. Sy dah abis konvo. Blaa.bla..bla.. kelakar la semua pengunjung blog ni. Dah konpom semua dah besor pnjg. Tp tak matang lgsung.

  31. Syam says:

    Pemandu kerajaan

  32. Emaa says:

    saya dari wangsamaju setapak,memerlukan pekerjaan,baru tamat kontrak dengan jabatan kebajikan masyarakat.

  33. siti zuraida says:

    I want job…

  34. aslinda aris says:

    saya btl2 mm,lukan kerja utk mmbntu kuarga saya..saya xksh kj ape pun tp biarla kj 5ari je…sbtu n ahad saya nk b,sma kuarga sy..tlgla sy

  35. Sy btl2 mmrlu kan pkerjaan

  36. Nur Hidayu Binti Mazlan says:

    Saya perlukan keje harap pihak tuan dapat member to bang I am…terima kasih…

  37. saya berminat untuk mengisi jawatan kosong kerajaan

  38. Bala Saraswathy A/P Kandasamy says:

    Looking urgent administrative work.

  39. amy amyzaa says:

    Memerlukan perkejaan agi membantu keluarga… Kerana saya anak sulung dari 4 adik beradik. Selain itu saya baru sahaja kematian bapa dan lepasan diploma.

  40. Asya Liza says:

    jika ada jawatan kosong jgn la berkira gredsgt
    bb ramai org memilih

  41. NOR AZIEMAH BINTI AHMAD says:

    Perlukan kerja tetap ,menambahkan pendapatan keluarga

  42. muhammad asyraf bin mohd amin says:

    Sy akan habis belajar dlm bulan 6, berminat untuk mendapatkan pekerjaan dgn segera sesudah tamat belajar. Terima kasih.

  43. md shahfejan bin sapei says:

    asalammualaikum, sya perlukan perkerjaan dalam hidup saya. penting sngat sngat untuk saya. insyaallah sya mendapat perkerjaan nie. berkat doa dari keluarga. amin

  44. NUR SUFIRA says:

    SY AMAT MEMERLUKAN PEKERJAAN.HARAP2 KWN & RAKAN2 DPT TOLONG SY,,TQ

  45. nurlenda says:

    saya memerlukan kerja goverment..untuk masa depan

  46. Muhammad Fitry says:

    saya berharap dapat kerja goverment….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>