Job vacancies at government and private sector in Malaysia.Daily updates,Jawatan Kosong 2014,Jawatan Kosong Kerajaan

Masukkan Email Anda Untuk Mendapatkan Setiap Update Jawatan Kosong Terkini Di Blog Ini :

Jawatan Kosong di Jabatan Pendaftaran Negara

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia untuk mengisi jawatan berikut di Jabatan Pendaftaran Negara, Malaysia :

- Pembantu Am Pejabat Gred N1

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Tarikh Tutup Permohonan : 20 Mei 2012

PERHATIAN PENTING!!! : CARA MEMOHON JAWATAN YANG DITAWARKAN & PERINGATAN SEBELUM MENULIS KOMEN

Iklan dan sebarang jawatan kosong kerajaan dan swasta yang dipaparkan melalui blog ini tiada kena mengena dengan kami.Kami cuma menyampaikan maklumat tentang iklan ini daripada pihak asal yang menawarkan jawatan kosong tersebut.Mungkin ada iklan dan informasi jawatan kosong yang kami paparkan di blog ini kurang tepat.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala masalah yang berlaku melalui iklan jawatan kosong yang ditawar dan dipapar di blog ini.

Maka,sebarang permohonan,pertanyaan,kekeliruan dan apa jua masalah yang anda hadapi berkenaan jawatan yang anda minati,sila tanyakan terus kepada jabatan,kementerian atau syarikat yang mengiklankan jawatan kosong kerajaan ataupun swasta tersebut,sama ada melalui email,laman web,nombor telefon dan sebagainya yang disediakan oleh mereka.

Kepada pengungjung blog yang berminat untuk memohon jawatan kosong kerajaan atau jawatan kosong swasta yang ditawarkan sila klik link yang diberikan pada iklan dan sila ikuti arahan yang diberikan untuk mengetahui bagaimana cara-cara untuk memohon.Jangan tinggalkan sebarang komen yang mendedahkan maklumat peribadi anda kepada umum.Kami tidak akan bertanggungjawab atas segala maklumat peribadi yang anda dedahkan.

UPDATE TERKINI...
Ada yang menyamar sebagai admin dengan memberikan nombor telefon orang lain diruang komen.Jangan sesekali menghubungi nombor telefon yang dipaparkan di ruangan komen yang menyamar sebagai admin atau sesiapa sahaja yang menyamar sebagai agen/wakil dari syarikat/kementerian/jabatan jawatan kosong yang diiklankan.Sila dapatkan nombor telefon daripada laman web rasmi syarikat/kementerian/jabatan yang menawarkan iklan jawatan kosong melalui pautan link yang telah dinyatakan.Pihak kami tidak bertanggungjawab atas segala masalah kerana telah memberi peringatan di sini.

Harap Maklum.Terima Kasih.

86 thoughts on “Jawatan Kosong di Jabatan Pendaftaran Negara

  • SITI NUR RUHAYU BINTI ABDUL KADIR says:

    saya ingin memohon jawatan di atas…sila hubungi saya 019-9736181

  • MAISARA says:

    Macam mana nk apply jawatan di atas tu???ni phne no sy 0122960985 sila call dan bg tau cara2 nyer…tq

  • NOR RIZA BINTI AB HALIM says:

    salam………..sy bermint sgt2 untk memohon jwatn d atas……. dhrp phk tuan dpt pertimbangkn ny…

  • ZULHILMI BIN SALIM says:

    saya minat dengan tawaran ini dan saya lepasan diploma..

  • Mohamad Yassir b. Majali says:

    saya ingin memohon jawatan di atas…sila hubungi saya 0168660688

  • Renuka Elangoban says:

    salam sejahtera, Saya ingin untuk memohon jawatan yang tertera di atas dan saya telah beberapa kali memohon jawatan kerajaan tetapi tiada sebarang maklum balas.Saya harap permohonan saya dapat perhatian tuan dan memanggil saya untuk temuduga. Hubungi saya di talian 016 7630145.Bapa saya juga seorang bekas pekerja kerajaan ini jadi saya juga mempunyai hasrat untuk menjadi pekerja kerajaan.Sekian Terima Kasih.

  • SAIFULAN BIN MUHAMAD says:

    0175143130

  • siswana udin says:

    sya ingin momohon jawatan di atas………….sila hubungi sya 014675064…………

  • Rosnani Binti Barak says:

    Saya merupakan graduan lepasan diploma dan berminat dengan jawatan tersebut.Boleh saya tahu cara-cara memohon?Terima Kasih…

  • josephine ak john says:

    sy berminat dngan jwtan datas, sy bhrap tuan dn puan2 dapat terima sy untuk jwtan datas….

  • siswana udin says:

    sila hubungi sya 0146750164

  • FARDILLA BINTI ZAKARIA says:

    saya amat berminat dengan jawatan di atas dan saya ingin memohon jawatan tersebut .

  • suzie anak setian says:

    sy sdg mncari kerja..
    harap2 tuan puan hndak mnerima sy untuk brkrja dgn anda sbg pmbantu Am Pejabat Gred N1..
    umur sy 19 thun…
    jkalau tuan puan sudi mnrima sy untuk bkrja dgn anda sila call sy (0132345180)
    terima kasih,

  • zahirah watie bte mansor says:

    saya mencari kje yg bleh jamin msa dpn sya…

  • ADAM BIN KABAH says:

    Sya nk mohon jawatan ni,tp cmna cranya mmohon?

  • suara binti ad samat says:

    saya sedang mencari pekerjaan, diharap pihak yang bekenaan dapat mengambil saya untuk mengisi kekosong jawatan pembantu am pejabat gred N1 dalam Jabatan Pendaftaran Negara.
    jika Pihak tuan/puan berminat dengan saya, sila buat panggilan ke-016846909

  • azrul says:

    utk satu jawatan nie brape kosong yg diperlukan…kalo lebih daripada 5 tolong call sye ye..sye mmg perlukan jawatan kerajaan nie…0172911754

  • Siti Rozila Romly says:

    Assalamualaikum…Siti Rozila binti Romly berumur 25thn.Saya berkelulusan SPM dan mempunyai pengalaman kerja.saya sangat berminat memohon jawatan Pembantu Am Pejabat Grad 1,saya arap pihak tuan puan pertimbangkan permohonan saya sila hubungi saya di 0127851472 @ email kpd saya ziela_liena@yahoo.com

  • nurwisa says:

    berape bulan/tahun nk tnggu permohonan ni lulus ?

  • MOHD FARIS BIN MUSA says:

    Saya mencari kerja tetap dan berminat dengan jawatan diatas.
    (013-2841789)

  • muhd azizir rahim mohd zainal says:

    korang ni sume xsekolah ke?? klik la pd pautan/web yg kt bwah 2…adoi

    • akhbar says:

      salam..cik kak dan cik abg..
      bca la iklan g abis..jga la prvcy no fone tu..
      lau mau keja..ese leh tlg..keja kilang ayam proses..ada epf/insurn/kwsp gak..
      xp tarak ada econ..xp ada kipas dinding..
      ese mau yg rjin..sal gaji..lau starting ese leh byar rm13++..for girl..ese nak cri marketing sale..skg ni susah mau jmpa dak2 melayu yg rjin cam org dulu..salam..

    • aida says:

      Salam…xpayah la dok bg no hp. xda sapa yang nk call, org JPN sibuk kerja..baca la iklan bg habis dan fahamkan. Ada yang fresh graduated, ada yg lepasan diploma tapi xfaham dan xtau cara nk mntk kerja. Kalau nk mntk kerja kena lah berusaha isi borang dan pandai cari borang dok kat mana..jngn tau nk bg no hp ja.. Kena isi borang dan hantar kat JPN. Bukan pihak JPN call…..korang kena cari majikan bukan majikan tunggu dok call korang. Belajar la susah sikit…saya cari borang xsmpai 5 minit dah jmpa..bljr cari sendiri ya jngn tunggu org suapkan..salam

  • haslindayaseri says:

    cmne ye nk apply kje nie..
    sye fresh graduated dip in risk mnagement…
    sye bmint sgt tuk dptkn kje nie…
    plx inform if have any information 4 me…
    my cntct number: 016 7096330

  • intan says:

    kalau nak apply kene lah berkorban sikit isi borang dan sertakan dokumen yang dipinta.. bukan nya bagi no hp mintak pihak tu call korang balik… mmg xkan dapat lah korang kerja

  • SAYA INGIN MEMOHOM JAWATAN INI…SAYA HARAP PIHAK TUAN AKAN PERTIMBANGKAN…SILA HUBUNGI SAYA DITALIAN 019-6113686…SEKIAN TERIMA KASIH

  • Norazira bt abd rahman says:

    Sy ingin memohon jwatan di atas…

  • Nurina binti saliman says:

    Boleh kah sya memohon jawatan d atas walaupun sya spm 1999 tp keputusan dpt SRP. Saya betul2 berminat dgn jawatan d atas…….

    • Nurina binti saliman says:

      Boleh kah sya memohon jawatang d atas walaupun sya SPM dapat keputusan S.A.P. pada tahun 1999…..sya betul2 berminat untuk jawatan d atas dan teringin sgt bekerja d sektor kerajaan. Harap2 pihak yg berkenaan dpt mempertimbangkannya……

  • nurulain bt mastoji says:

    salam,saya nurulaain bt mastoji berumur 21 tahun,dan berkelulusan STPM,berminat ingin memohon jawatan kosong di Jabatan Pendaftaran Negara sebagai Pembantu Am Pejabat Gred1.saya juga mempunyai pengalaman bekerja,diharap tuan/puan dapat mempertimbangkan permohonan saya dan jika terdapat kekosongan boleh hubungi saya di talian 0177042099.terima kasih.

  • saya izharudin zamdan memohon pekejaan.. no/hp 0127569739

  • Numie anak Dinggun says:

    Saya Numie Anak Dinggun,berumur 23thn..saya ingin memohon jawatan seperti diatas.Diharapkan pihak Tuan/Puan dapat mempertimbangkan permohonan saya ini dan hubungi saya di 0132696330..sekian terima kasih.

  • MOHD HAFIZ says:

    Assalamualaikum…Saya mohamad hafiz bin ahmad daud berumur 19tahun.Saya berkelulusan SPM dan mempunyai pengalaman kerja.saya sangat berminat memohon jawatan Pembantu Am Pejabat Grad 1,saya arap pihak tuan puan pertimbangkan permohonan saya sila hubungi saya di 0172696064@ email kpd saya hafizsporting@yahoo.com

  • LAHALISA BIN LAAMPE says:

    assalammualaikum…saya LAHALISA BIN LAAMPE berkelulusan SPM sekarang bertugas sebagai pengawal keselamatan ingin memohon jawatan PEMBANTU AM PEJABAT GRED N1…saya berharap permohonan ini dapat dipertimbangan oleh pihak tuan…ini nombor telefon yang boleh dihubungi oleh pihak tuan iaitu 0198070875…sekian terima kasih

  • SITI AIDA BT JAMALUDIN says:

    saya siti aida ingin memohon jawatan ini kerana saya berminat…no fon…012-2952413..

  • Roland Bin Justinus says:

    Cuba-cuba la…

  • SITI AISHAH BINTI ABD RAZAK says:

    sy berminat utk brkhmat d syrkat tuan..pglaman dlam perkeranian..mahir mggunakan sistem kmputer terutama UBS-user building system..tolong hubungi sy..012-3007366..tq

  • MOHAMAD IZZUAN BIN NOR WAHIDY says:

    Saya ingin memohon jawatan di atas,,berminat dengan kerja ini,0125054522terima kasih….

  • MOHAMAD IZZUAN BIN NOR WAHIDY says:

    Assalamuailaikum….saya berminat sangat dengan jawatan di atas,berkelulusan SPM 2011 (BM, SAINS-KEPUJIAN ATAS)(PI,SEJARAH-KEPUJIAN)(MATE,BI-LULUS)..Saya berharap pihak Tuan/Puan mempertimbangkan permohonan saya,hubungi saya,0125054522,terima kasih.

  • muhammad aidil says:

    ingin apply job ni…012-7991142

  • naveen s/o moorthy says:

    i need a gov job.

  • SITI NAFISHAH BT NAN says:

    Saya amat memerlukan pekerjaan ini. Saya berkelulusan STPM. Jika berminat sila hubungi saya 012-5333946 @ 019-5428182

  • Azirin Azali Ramli says:

    Klu diploma @ ijazah pilah cari keje yg berkaitan dgn kelulusan tu…jawatan ni rasanya memerlukan kelulusan PMR je..bg pd mereka yg betul2 layak dan memerlukan sahaja..

  • mohd iqmal says:

    saya pun berminat dengan jawatan yg diatas..sila hubungi saya di number 0176063125 tq

  • annna says:

    sy ingin memohon sila call 0179889320

  • norhaszlira zolkefli says:

    salam,saya ingin memohon jawatan Pembantu Am Pejabat Gred N1..harap pemohonan saya dapat dipertimbang oleh pihak tuan..harap maklum balas diterima..wassalam…

  • mohd shaharuddin bin yahya says:

    kalau sy di beri peluang untuk jawatan ini……
    boleh call saya 0163840101

  • SITI NURNAZERAH says:

    sy berminat dgn jawatan diatas..sy dh try click link di atas tpi x blh…klu blh sila hubungi sy ke 0174937747..terima kasih…

  • seri says:

    saya berminat jawatan di atas…sila hubungi saya 01119874078

  • Saya norashikin ahmad beminat dgn jawatan tersebut berumur 32 thn berasal penang ,jika ada kekosongan hubungi saya di talian :012-5788062 terima kasih.

  • dayah says:

    saya bminat,saya pelajar lepasan diploma..kalau ada kekosongan jawatan nie number fon saya 0175240397..

  • hafizudin says:

    saya berminat..saya baru habis diploma,ini no fon saya 0175734672 jika ada kekosongan jawatan..

  • norfazira binti yahya says:

    Assalamualaikum…Saya norfazira binti yahya berumur 18tahun.Saya berkelulusan SPM dan saya sangat berminat memohon jawatan Pembantu Am Pejabat Grad 1,saya arap pihak tuan puan pertimbangkan permohonan saya sila hubungi saya di 0175266450…t,ksih.

  • norsariha says:

    camne nak apply jawatan ni?

  • nurul assyikin says:

    saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan..saya lepasan diploma…pertimbangkan permohonan saya ini…sila hubungi saya 0126476861..

  • MohdIzram says:

    saya berminat dalam pekerjaan ini…. Minta penjelasan cara memohon…
    -0195282857-

  • aimi fazira says:

    saya berminat dengan jawatan ini..sila hubungi saya 0145013403

  • nur azida binti hanapi says:

    berminat dengan jawatan yang iiklankan sebagai pembantu Am pejabat, semoga pihak tuan/puan dapat pertimbangkannya.

  • Mohamad Nizam Bin Mohamad Hanipah says:

    saya berminat. jawatan ini. minta penjelasan cara memohon
    013-2762546

  • NORELIZA AZWA BINTI MUHAMMAD says:

    saya amat berminat dengan tawaran ini. jika diberi peluang berkhidmat,saya berjanji akan bekerja bersungguh-sungguh untuk menaikkan nama syarikat. Segala respon, boleh hubungi saya du 013-2167045 atau email elizaazwa@yahoo.com

  • amira says:

    saya amat berminat dengan jawatan ini..sila hubungi saya 0172942043

  • marnalisa binti mohd enson says:

    saya berminat dengan jawatan kosong di atas….saya berharap pihak tuan/puan dapat pertimbangkan dan dapat menghubungi saya di 0167001324.
    ..TQ

  • syakirah binti samsudin says:

    saya merminat ngn jawatan diatas ni no tel saya 0126227025….tq

  • Nur Aisha Faraha Bt Md Noh says:

    Salam sejahtera,

    Saya Aisha berumur 23 tahun ingin mencari perkerjaan dalam bidang banking. Mempunyai Higher Diploma in Business Information Technology. Mempunyai pengalaman bekerja selama setahun dan berharap diberi peluang untuk mengisi kekosongan ini. Saya sediakan no tel 010-3845481 dan email nuraisha89@gmail.com untuk tindak balas dari pihak tuan/puan. Sekian.

  • noranita bt shakry says:

    Salam…saya ingin mencari pekerjaan tetap dan saya berminat dengan jawatan diatas. Terima kasih!!! (0173299391)

  • mary anak nyampit says:

    sya berminat dgn jawatan di atas……sekarang saya bekerja dkat the star children house….sya serta no hp sya di sini 0145979715

  • fiona ma siaw chieng says:

    saya berminat dengan perkerjaan di atas..minta penjelasan cara memohon..tuan puan boleh hubungi saya di nombor 0146848578.

  • SITTI AMINAH BINTI MACHAMUD says:

    Hello i want very this position ,i don’n have experience work , i also does not have higher education but i just have SPM with 5 credit include BM. Ihope sir/ madam may consider tanks

  • saraswathy dhoraikannu says:

    salam sejahtera…..saya berminat dengan jawatan diatas…..
    sila hubungi saya di talian ini h/p 0148034747
    sekian tarima kasih…….

  • zulida says:

    Salam sejahtera…pelik la korang xfaham ka cara mintak kerja. Baca iklan bg habis dan fahamkan. Kena pandai la cari borang. Jawatan nie pun bertaraf PMR ja. Ada yg Fresh Graduated dan ada yg lepasan diploma tp xfaham cara nk mntk kerja…sia2 bljr tinggi. Jngn tau bg no hp saja..org JPN pun ada kerja len nak buat bukan tunggu nak call korang. Kena bljr la susah sikit isi borang dan hantar. Jangan tunggu pihak majikan call…klau xtau apa2 kena call dorng. Bukan cara nya bg no hp. saya dh jmpa borang sekejap saja xsampai 5 minit…Rajinkan lah diri anda cari borang dan belajar susah sikit..Salam.

  • AKU KAGUM! says:

    ADUHAI!!!!! KAGUM BETUL AKU DENGAN KORANG SEMUA MINTAK KERJA MACAM KOMEN KAT FACEBOOK. LAIN KALI ADA MATA BACA BETUL2 YE ADIK2 SEMUA

  • nor hasnizah binti jamil says:

    assalamulaikum saya berminat kerja kerajaan ni dm/ktolong hubungi saya di no 017-7728489 atau di 017-7607532 rumah saya no 07-2562492

  • dornne says:

    Hello..Sya brminat nie keja..hubungi sy d 0148549769 jika mc ada kekosongan,tq

  • Mohd rashid Saadi says:

    Aduhai…Aku pelik betul la ngan korang..minta keje macam apa..ingat Jpn tu keje swasta ke..siap bagi no telefon,emel ngan facebook suruh diaorang hubungi korang..baca la iklan sampai abis..siap ada borang lagi..korang cuma perlu print je..pastu isi maklumat.. Kemudian hantar pegi alamat yang dia bagi..kan senang..belajar je tinggi2..siap ada diploma ngan degree..tapi otak tak pakai..

  • musairie mahktar says:

    blh dikataka ramai yang tiada skill mencari kerja, semua meminta kerja cari dorang…..

  • musa bin nusa says:

    sy berminat…sy ada phd,master,ijazah,diploma,stpm,spm,pmr,dan upsr..cal sy 0147546008

  • Fierra says:

    Tarikh tutup untuk permohonan ni tidak dilanjutkan?

  • Fierra says:

    saya baru baca iklan ini.. sedihnya x sempat nak hantar… 20/5/ ni tarikh tutupnya

  • ernie james says:

    Saya amat berminat sangat dengan kerja ini.. ini no hp saya 0128616032

  • nurafikka binti manasi says:

    salam…..saya berminat jawatan di atas.hubungai saya.0146591105

  • NOORFAHEIZAH BINTI ABDUL MANAP says:

    sy betul 2 tertarik dgn jawatan yg telah d beri tahu d atas…..sy berminat dgn tawaran tersebut…..dgn ini sy ingin memohon jwtn tersebut………0193999498

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site is protected by WP-CopyRightPro