Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

Lembaga Getah Malaysia (LGM) merupakan agensi kerajaan Malaysia yang ditubuhkan bagi mengawasi dan memantau pertumbuhan dan penghasilan tanaman getah di Malaysia. Agensi ini ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil dari kelulusan Akta Lembaga Getah Malaysia (Perbadanan) 1996, dari gabungan Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (LPKGM), Institut Penyelidikan Getah Malaysia dan Lembaga Institut Penyelidikan Getah Malaysia (IPGM) dan Lembaga Pasaran dan Pelesen Getah Malaysia (LPPGM).

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lembaga Getah Malaysia dalam jawatan seperti berikut:

1. Pegawai Penyelidik

2. Penolong Pegawai Penguatkuasa

3. Penolong Pegawai Tadbir

4. Penolong Pegawai Penyelidik

5. Penolong Akauntan

6. Juruteknik

7. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi)

8. Pembantu Setiausaha Pejabat

9. Pembantu Penyelidik

10. Pembantu Tadbir (Kewangan)

11. Pembantu Operasi

KLIK SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Tarikh Tutup Permohonan: 10 Mac 2012

Categories: 1Malaysia

31 Responses to Jawatan Kosong di Lembaga Getah Malaysia (LGM)

  1. Azwan Fazal Bin Mohd Safie says:

    Link ke cara memohon tak dapat connect.
    Account Assistant, 2 years experience handling full set of account

  2. ila says:

    salam macam mana nak aply lembaga getah malaysia nih tak boleh nak buka laman web ….

  3. Noralizah Binti Mohamed says:

    Nak apply online, tapi tak dapat connect…ada cara lain ke nak apply???

  4. Tn.norashikin bt Tuan soh says:

    nk apply mcm mane?

  5. mcm mane nk apply yer. iklan jawatan xblh bukak…

  6. muhamad fuad says:

    x reti nk isi borang mcm mne….pening da kepala…tak kan xde cara lain nk apply…adoiii..serabot da xde kje ni….

  7. ENG EE FANG says:

    i nak minta jawatan untuk penolong akuntan

  8. Zulfahmi says:

    link ke iklan pdf tu da ley bkak.. tp link ke official portal tu xdpt laaaa… dri smlm try.. xdpt3.. adehhh….

  9. Dyla Zaman says:

    Tak boleh apply on9 laaa.. cara lain please

  10. muhammad safpuan bin saleh says:

    bleh tlong x…camne nak mohon?? saye cube xbleh la….nape ek??? ade cre lain x????

  11. nurul says:

    knp x blh nk link ke Official portal 2 ? jd mcmmne nak apply? ada cara lain ker? hrp beri kerjasama .

  12. nurul asyikin says:

    Syer beminat nk bekerje dlm bidang ney tp mcm mane ek sye llus spm sahaje

  13. npe x leh bkk oooo sa nk mnta pembantu penyelidik la da cra lain gik ke

  14. saida sayang says:

    skrg LGm ttp dl sistem sbb nak bg line pd kerani nak key in data.. klu nak try applypunpg atau mlm sahaja.. tq..

  15. danasegari says:

    how to apply?

  16. stephen goh wee chai says:

    macam mana nak apply blh tolong

  17. reen says:

    X blh Apply punn..

  18. Saya berminat sangat dalam bidang pembantu pegawai penyelidik.kalau masih ada kekosongan boleh beritahu saya

  19. mageswari says:

    why can’t connect to application?

  20. hafizah says:

    kawan2 try guna IE direct to : http://lgmjob.lgm.gov.my/vacancy/Login.aspx

    Good luck

  21. anipjeff says:

    kene guna explorer jer mudah…http://www.lgm.gov.my

  22. dolmat says:

    klik dekat portal lembaga getah..cari borang permohonan deng…aduh korang niee

  23. princess says:

    aku bole je bukak..korang pakai komputer tahun bila ni tak leh bukak? hahahahha

  24. nd says:

    lulus spm blh aply ke ni?

  25. miz zana says:

    jwtan kosong tu di srwak atau kat smenanjung?

  26. zafril says:

    juruteknik tu untuk apa…komputer k bnda lain????

  27. dolmat says:

    jawatan kosong dkat umah makcik aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>