Privacy Policy

Privacy Policy for kerjakosongonline.com

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at jawatankosongkerajaan.my@gmail.com.

At kerjakosongonline.com, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by kerjakosongonline.com and how it is used.

Log Files
Like many other Web sites, kerjakosongonline.com makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages, and number of clicks to analyze trends, administer the site, track user’s movement around the site, and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons
kerjakosongonline.com does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

DoubleClick DART Cookie
.:: Google, as a third party vendor, uses cookies to serve ads on kerjakosongonline.com.
.:: Google’s use of the DART cookie enables it to serve ads to users based on their visit to kerjakosongonline.com and other sites on the Internet.
.:: Users may opt out of the use of the DART cookie by visiting the Google ad and content network privacy policy at the following URL – http://www.google.com/privacy_ads.html

Some of our advertising partners may use cookies and web beacons on our site. Our advertising partners include ….
Google Adsense

These third-party ad servers or ad networks use technology to the advertisements and links that appear on kerjakosongonline.com send directly to your browsers. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies ( such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

kerjakosongonline.com has no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. kerjakosongonline.com’s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers’ respective websites.

30 Responses to Privacy Policy

  1. mohd zulkifli bin jaaffar says:

    saya ingin memohon jawatan kosong di jabatan kerja raya sebagai juruteknik.saya berharap pihak jabatan dapat menpertimbangkannya……
    tel no :0193215625

  2. mohd zulkifli bin jaaffar says:

    saya ingin memohon jawatan kosong di kementerian kerja raya,malaysia sebagai juruteknik
    tel no :0193215625

  3. Mohamad Fauzee Bin Mohamad Johari says:

    i hope can work at government .. i hope ..

  4. Mohamad Fauzee Bin Mohamad Johari says:

    saya ingin memohon jawatan kerajaan dalam bidang apa sekali pun . hope pihak berkenaan dapat mempertimbangkan nya .. tel no : 0125215236 Fauzee ..

  5. syed mohd saiful says:

    saya ingin memohon perkerjaan,saya juga mempunyai bnyak pengalaman dalam perkerjaan,sila kol saya!urgent untuk perkerjaan 0145717658

  6. nor adilah binti mustapa says:

    saya seperti nama diatas memohon jawatan no1 penyediaan makanan.

  7. juledatte binti benjamin says:

    memohon jawatan kosong dalam kerajaan

  8. Norziyana bt darus says:

    Saya ingin mncari kerja bidang lanskap,,sya hrap phak bkenaan dpt tlong sya,,
    0134846196

  9. knowtips.ca says:

    Hello I am so happy I found your site, I really found you by mistake,
    while I was browsing on Bing for something else,
    Regardless I am here now and would just like to say thank you for a tremendous
    post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the great job.

    Also visit my site … knowtips.ca

  10. fifie hafirah binti mohamed says:

    saya fifie ingin memohon jawatan kosong dalam kerajaan…tidak kira apa pun kerja yg pnting krja kerajaan….saya hrap phak kerajaan blh mmbantu…01119545116

  11. amir says:

    boleh tolong saya macm mana nak delete email yang masuk dalam email saya ni…

    ini kerana sekarang saya dah pun mendapat jawatan baru…. so tak nak lagi email jawatan kosong ini masuk ke email saya…

    harap ada yang dapat menolong…. boleh email maklumat tu kat email saya amirikbn@yahoo.com….

    tq

  12. FRED LIM MENG YEE says:

    SAYA HARAP BOLEH DIDAPATI KERJA DI SUNGAI BESAR , SELANGOR.. THANKS

  13. MOHD FAZIL BIN FAUZI says:

    I’m looking for job

  14. Hanya mahu jawatan kerani, pembantu takbir dan koperasi di sektor ,kerajaan.. .. Hubungi 014 5115289 untuk di temuduga….(fathma)

  15. Vornica anak chendan says:

    Saya nak dapatkan kerja kerajaan tanpa memilih sektor asalkan pekerjaan tetap dan dapat menjamin masa depan saya . . ;-)

  16. Nurul Shazwani Bt. Abdul Rani says:

    Mohon Bertanya, bagaimana caranya untuk saya memohon dalam jawatan pembantu sistem maklumat…dan saya mempunyai Diploma Kemahiran Malaysia dan pengkhususan eksekutif tadbir sistem maklumat, saya berminat untuk di interview….sekiranya saya ada kelayakan untuk jawatan tersebut, saya boleh dihubungi di sini: 017-5034934 @ 04- 6438140 sekian terima kasih…

  17. Tarikh Tutup : 30 Ogos 2013
    Sila hantarkan resume ke
    kerjaya@jpw.gov.my

    Pegawai Teknologi Maklumat 41 (PSH)
    1 Jawatan Kosong
    Bertanggungjawab mengkaji dan menganalisis kemungkinan kesesuaian sistem komputer yang sedia ada dan seterusnya mereka bentuk, membangun, melaksana, menyelenggara serta kajian semula sistem pemprosesan data dan maklumat bersesuaian dengan kegunaan Jabatan.
    Juruteknik Komputer 17 (PSH)
    1 Jawatan Kosong
    Bertanggungjawab dalam melaksanakan tugas-tugas merangkumi penyelenggaraan sistem komputer seperti penyelenggaraan pencegahan dan penyelenggaraan kelengkapan IT serta tugas-tugas penyelenggaraan aplikasi perkomputeran dan operasi sistem dalam sesebuah organisasi

  18. saya m0hd aswat b.halim,ingn mem0h0n.jawatn kerajaan mlaysia,,

  19. mohd fairuz says:

    Saya punyai pengalaman plantion (oleo chamical) hampir 10 tahun Dan masih bertugas.
    Harap diberi peluang Di sektor kerajaan.

  20. amri hafizi says:

    salam…mcm mna nk apply jawatan yg di iklan kan ni…boleh taw x

  21. NUR FARAHIDA BINTI CHE OMAR says:

    sya ingin memohon kerja di jabatan tuan/puan…diharap tuan/puan dapat mempertimbangkan pemohonan saya ini.

  22. Mujan lengih says:

    Nak tahu jawatan kosong area Belaga Sarawak

  23. nurul aina says:

    saya ingin terlibat dalam kerajaan ni.macam mana nak isi resume?saya dulu belajar di kolej komuniti pasirgudang dan sekarang sudah tamat belajar selama 2 tahun.

  24. saya berminat meamndu (r3) 012 6450269

  25. nur hanis binti md.noor says:

    saya harap dapat kerja kerajaan ni sebagai kerani n17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>